Kerkstraat 5
Loenen aan de Vecht
Over ons
Reserveren
0294 792 110

Sidney Heinze - Chef de cuisine

Als leerling begonnen bij het Zwarte Schaep in Amsterdam, werd ik verliefd op de klassieke Franse en Belgische keuken. 33 jaar later is dat nog steeds mijn passie. Ik ben er nooit van afgeweken.

Sinds EL Bulli heeft er een grote revolutie plaatsgevonden in de keuken, wereldwijd en zeker in Nederland. Hoewel ik daar alle respect voor heb, heeft het mij nooit aangetrokken om daarin mee te gaan. Ik vind de klassieke keuken nog steeds het mooiste wat er is.

Elke dag bereid ik alles vers, zoals het voor mij hoort. Ik laat de producten in hun waarde en laat de versheid en smaak voor zichzelf spreken. Het streven naar perfectie is mijn uitdaging en daar geniet ik van.

Veel combinaties van grote Nederlandse chefs van vroeger zijn in de vergetelheid geraakt, zoals de tartaar met oester van John Halvemaan. Ik beschouw het als mijn roeping om deze gerechten te eren en te behouden.

Mijn keuken is een ode aan vroeger en de chefs van wie ik heb mogen leren en die mij hebben geïnspireerd.

Dennis Bitter - Maitre Sommelier

Wijn is mijn passie. Onder begeleiding van mijn grote leermeester Joop Braakhekke ontdekte ik de fijne kneepjes van het vak. Sindsdien heb ik mijn ervaring opgebouwd in prachtige restaurants zoals De Kersentuin*, Le Garage, Chapeau**, Rijks*, Tante Koosje* en Klein Paardenburg.

Voor mij draait alles om beleving: de perfecte combinatie van smaken, een gastvrij welkom en een herinnering die blijft hangen. Elke fles wijn, elke gast, elke tafel is een nieuwe kans om mijn vak met liefde en precisie te laten zien.

BIJ SIDNEY
BIJ SIDNEY
BIJ SIDNEY
BIJ SIDNEY
BIJ SIDNEY
BIJ SIDNEY
BIJ SIDNEY
BIJ SIDNEY
BIJ SIDNEY
BIJ SIDNEY

RESERVEER

Geniet van een unieke beleving uit de klassieke Frans-Belgische keuken

CATERING

Ook bij u thuis of op locatie vertegenwoordigen wij graag de klassieke keuken.
Dit uiteraard op het niveau waar wij voor staan in ons restaurant.

OPENINGSTIJDEN

Lunch
Woensdag t/m vrijdag:
12:00 – 15.00 (keuken)

Diner
Woensdag t/m zaterdag:
18:00 – 22:00 (keuken)